Проєкт «Реалізація випускників-юристів авіаційного закладу вищої освіти»: випускник 2009 року Артур Загривий
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.04.2024, 14:16
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Проєкт «Реалізація випускників-юристів авіаційного закладу вищої освіти»: випускник 2009 року Артур Загривий

    Проєкт «Реалізація випускників-юристів авіаційного закладу вищої освіти»: випускник 2009 року Артур Загривий
    img

    Продовжуємо Вас знайомити із досягненнями у професійній діяльності випускників Юридичного факультету Національного авіаційного університету в рамках проєкту «Реалізація випускників-юристів авіаційного закладу вищої освіти». І сьогоднішня наша розповідь про випускника факультету 2009 року, голову Звягельської районної ради Артура Загривого.

    Загривий Артур є яскравим прикладом громадянина нашої держави, який успішно поєднав юридичну та економічну освіту, активно займається громадською діяльністю, а нині й волонтерством.

    Завершивши навчання в Національному авіаційному університеті у 2009 році та отримавши кваліфікацію «Юрист», він не зупинився на досягнутому. У 2010 році успішно закінчив інститут післядипломного навчання НАУ, отримавши кваліфікацію «Фахівець з міжнародних економічних відносин». У 2023 році також закінчив Поліський національний університет здобувши кваліфікацію «Публічне управління та адміністрування».

    З 2010 року розпочав свій бізнес. Завдяки своїй працездатності, професіоналізму та бажанню досягати нових висот, він здобув певний авторитет серед підприємців та громадських діячів регіону. Був депутатом 7 та 8 скликання Звягельської районної ради і вже у 2020 році беручи активну участь у громадському житті свого району його обрано головою Звягельської районної ради.

    Завдяки швидкому та ефективному прийняті управлінських рішень Артуру Загривому, як голові районної ради, вдалося не лише об’єднати новоутворений Звягельський район територіально (у який увійшло 12 громад), а й налагодити співпрацю між головами територіальних громад для комунікації та вирішення нагальних питань.

    З початку російсько-української війни він постійно відвідує передові позиції військових, підтримує воїнів матеріально-технічними засоби, зосереджений на співпраці й залученні міжнародних партнерів, благодійних організацій, підприємців, територіальних громад, волонтерів, депутатів та громадських організацій. Так, наприклад, починаючи з 2022 року і до нині, завдяки згуртованості всіх небайдужих та плідній співпраці, йому вдалось забезпечити українську армію починаючи від комплектів Starlink, пікапів, техніки, автомобілів і закінчуючи взуттям, протиударними павербанками з сонячною батареєю, портативними газовими системами для обігріву, генераторами, буржуйками, харчовими продуктами й товарами першої необхідності, власноруч виготовленим мобільним банним комплексом, розвідувальними дронами, спальниками, рефрижератором для перевезення продуктів, плащами-пончо, евакуаційними машинами з медичним забезпеченням, турнікетами та іншими важливими речами для порятунку життів наших воїнів.

    Артур налагодив співпрацю з іноземними партнерами — норвежцями, американцями та литовцями, які активно підтримують обороноздатність нашої країни та армію. Зовсім нещодавно, на суму 4 500 000 гривень, литовці передали українським військовим «безпечні набори для воїнів», а норвежці з американцями постійно підтримують ЗСУ надважливою технікою та гуманітарною допомогою. Це все зазначено та оприлюднено на офіційній сторінці голови Звягельської районної ради Артура Загривого за посиланням.

    Досягнення та реалізація Артура Загривого в органах місцевого самоврядування є свідченням того, що випускники Юридичного факультету Національного авіаційного університету отримують всі необхідні ресурси та можливості для успішної самореалізації себе як у галузі юриспруденції, так і в інших сферах професійної діяльності. На прикладі наших студентів-випускників, ми ще раз пересвідчуємось, що досвід та активна участь студентів у житті Університету та громадській діяльності створюють міцну основу для подальших їх досягнень у майбутньому.

    Адміністрація Юридичного факультету запрошує усіх охочих випускників поділитись із здобувачами освіти таємницями професійного становлення, на власному прикладі продемонструвати, як реалізувати себе в майбутній професійній діяльності. Для цього потрібно надіслати матеріали та контакти відповідної особи на поштуpravo@nau.edu.ua.

    Слідкувати за проєктом «Реалізація випускників-юристів авіаційного закладу вищої освіти» можна за лінком.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01